Surse din Prima TV au dezvăluit că motivul plecării lui Şerban Huidu de la Kiss FM a fost vânzarea postului de radio către Antenna Group din Grecia şi, automat, ieşirea acestuia din strategia lui Burci. Pentru că Şerban Huidu e unul dintre oamenii lui de încredere, noul patron de la Prima TV i-a făcut fostului cârcotaş o ofertă financiară de nerefuzat.

Şerban Huidu a confirmat informaţiile şi a recunoscut că se află în plină activitate, fără a oferi însă prea multe detalii. “Produc în continuare emisiunea «Cronica Cârcotaşilor» şi o nouă emisiune surpriză”, a declarat fostul cârcotaş, lăsând de înţeles că munca lui se va desfăşura exclusiv în spatele camerelor. De altfel, potrivit aceloraşi surse, Prima TV începe campania de relansare a postului chiar de săptămâna viitoare, urmând ca o parte din noile producţii să fie difuzate cel mai probabil din 1 martie, scrie Ziarul Ring.

În 1995, Şerban Huidu s-a angajat la Radio 21, unde a lansat emisiunea “Cronica Cârcotaşului”, un pamflet la adresa politicienilor vremii. Patru ani mai târziu, a intrat şi în televiziune ca prezentator, iar în 2000 “Cronica Cârcotaşului” a debutat la Prima TV.

În acelaşi timp, Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă au început colaborarea la radio, iar după un an de “tatonări”, Găinuşă a intrat în echipa “Cronicii” şi emisiunea şi-a schimbat numele în “Cronica Cârcotaşilor”. Pe 5 noiembrie 2003, cârcotaşii se transferă la Kiss FM. Pe 15 ianuarie 2014, Huidu demisionează de la Kiss FM, iar Găinuşă continuă matinalul alături de Cătălin Dezbrăcatu.

 

Distribuie:1010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here