Berbec

Partenerul de viață este lângă dumneavoastră și vă susține necondiționat. Astrele vă recomandă să fiți prudenți și atenți pentru a evita disputele de orice fel. Puteți să încheiați anumite parteneriate.

Taur
Situația financiară vă dă ceva bătăi de cap pentru că ați avut o serie de cheltuieli în această perioadă. Astrele vă recomandă să nu vă pierdeți cumpătul pentru că se va găsi o rezolvare.

Gemeni

Veț avea o surpriză din partea partenerului de viață. O initație undeva, o cină romantică sau un cadou. Veți fi plăcut surprins, dar aveți tendința să nu vă exteriorizați, așa cum faceți de obicei. Dați frâu liber emoțiilor.

Rac

Tot ce-ți dorești este să fii liniștit și eliberat de orice povară. Relaxează-te departe de agitația orașului într-o stațiune unde nu sunt prea mulți turiști. Fă-ți bagajele și oprește-te acolo unde simți.

Leu

Aveți nevoie de o schimbare ca de aer. Vă simțiți încătușați în propria viață. Dorința de schimbare vă influențeaăa în bine și vă conduce spre succes. Fiți atenți la sănătate și la cheltuieli.

Fecioară

Simți nevoia să stai singur și liniștit o perioadă pentru a-ți încărca bateriile. Te poți rupe de unii prieteni, dar nu poți neglija familia. Ai grijă pe cine dai la o parte.
Balanță

Gândiți-vă bine ce vreți să faceți mai departe. Aveți multe în cap și sunteți nehotărât. De data asta, însă, trebuie să luați decizii fparte importante care nu suportă amânare și nici greșeală.

Scorpion

Este o zi bună pe care o dedicați studiului și foarte bine faceți. Aveți nevoie de odihnă și inspirație pentru că trebuie să dați ceva examene. Sectorul sentimental este foarte bun, dar nu ar strica puțin mai multă atenție partenerului.

Săgetător

Aveți nevoie să vă puneți ordine în viață și să vă stabiliți prioritățile. Nu mai merge cu jumătăți de măsură. Cei care depind de dumneavoastră sau cu care sunteți în parteneriat trebuie să știe.

Capricorn

Mergeți înainte cu planurile pe care vi le-ați făcut. Nu aveți de ce să dați înapoi, nici măcar problemele financiare nu sunt probleme reale pentru că le veți găsi o soluție.

Vărsător

Dacă vrei să pleci câteva zile din oraș, asigură-te că ești în siguranță, atât tu, cât și cei din familie. Astrele te sfătuiesc, totuși, să mai aștepți puțin, poate se mai linștesc apele.

Pești

Vă bucurați de succes în toate activitățile legate de cămin, dar și în societate. Persoana iubită și partenerii de afaceri va apreciază ideile. Sunteți căutat pentru sfaturi și păreri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here