După ce Tătărușanu va pleca sigur în vară și după ce Tănase e aproape de a semna cu campioana Greciei,un alt jucător de la mijlocul terenului e aproape să plece din Ghencea.

În ultimele două luni, Steaua Roşie Belgrad l-a “marcat” strâns pe stelistul Andrei Prepeliță şi urmează să facă o ofertă concretă pe adresa clubului. Mijlocaş de meserie, Prepe i-a impresionat pe conducătorii sârbi mai ales după ce le-a demonstrat că poate fi un fotbalist polivalent.

Steaua Roşie a cerut şi înregistrări cu meciurile în care Prepeliţă a evoluat în acest sezon pentru Steaua. “Noi doar ne-am făcut treaba. Avem o colaborare cu scouterii lui Steaua Roşie, şi, la rugămintea lor, am înregistrat meciurile în care Prepeliţă a jucat şi le-am trimis în Serbia”, a spus unul dintre oamenii care au contribuit la monitorizarea lui Prepeliţă.

Transferul se poate realiza, mai ales că Prepeliță intră în această vară în ultimul an de contract cu Steaua. Prepeliță a venit în 2011 de la Universitatea Craiova, după ce echipa a fost dezafiliată de FRF. Interesant este faptul că Adrian Mititelu refuzase cu doar două săptămâni înainte oferta de transfer a lui Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera i-a oferit la vremea respectivă patronului Ştiinţei 800.000 de euro, dar Mititelu l-a refuzat. Ulterior finanţatorul Ştiinţei a regretat acest lucru, deorece fostul lui “căpitan” de echipă a ajuns în curtea Stelei gratis. Andrei Prepeliţă câştigă în acest moment la Steaua un salariu de 12.000 de euro pe lună.

1.000.000 de euro este cota lui Andrei Prepeliță, conform www.transermarkt.de .

Distribuie:17010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here