Ce poate să facă un fotoreporter cu un cadavru de copil? Poate să îl ia și să îl mute de colo-colo în căutarea unghiului perfect pentru fotografia care să facă înconjurul lumii. Poate să ia cadavrul și să-l dea pe mâna unui coleg care știe să facă machiaj profesionist. Poate să își instaleze luminile astfel încât să obțină o imagine impecabilă din punct de vedere profesional, scrie kishiniov.eu.

Imaginea cu copilul înecat ajuns pe o plajă din Turcia a fost aranjată de fotoreporter. Ce a simțit omul care a luat cadavrul și l-a mutat? Ce era în capul lui când asculta indicațiile fotoreporterului cu cadavrul în brațe? ”Nu, nu acolo, pune-l mai la dreapta, așa! cu capul în valuri, așa este bine, gata, dă-te la o parte!”

Vezi si: De ce nemţii şi Merkel sunt ospitalieri cu imigranţii musulmani şi rasişti cu est-europenii

Dar dacă au fost trase mai multe cadre și copilul mort a fost mutat de mai multe ori pe plajă? Iar apoi, într-un birou din metal-sticlă-plastic un expert în imagini și-a înșirat pe o plasmă gigantică toate cadrele luate cu cadavrul copilului și a ales-o pe cea cu impact emoțional maxim. ”Asta e bună, asta, nu i se vede fața, este cu capul în apă, i se vede pielea albită, este perfectă! Șeful o să fie mulțumit! Dă-i drumul pe Facebook, o să fie virală.”

Vezi si: Comisia Europeană ne OBLIGĂ să primim un număr uriaș de REFUGIAȚI. Ce va face România?

 

Articol redactat de Mădălina Mihăilescu

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here