În 2011 Gigi Becali făcea pentru Steaua unul dintre cele mai scumpe transferuri din Liga 1. Acesta plătea celor de la Universitatea Craiova 1,4 milioane de euro pentru cel mai bun jucător al lor, atacantul Mihai Costea.

“Nilă” a ajuns în Ghencea în postura de mare speranţă a fotbalului românesc şi toată lumea se aştepta ca el să explodeze, însă, din păcate pentru el dar şi pentru cei de la Steaua, fostul fotbalist al Ştiinţei s-a “prăbuşit” pur şi simplu.

Acum, la aproape trei ani de la transfer Costea mai are o lună de contract cu Steaua şi va pleca liber în vară, deşi pentru el s-a plătit o sumă foarte importantă.

Costea cel mic e exclus din lotul Stelei şi se antrenează prin parcuri, după cum chiar el spune. Jucătorul a vorbit despre perioada Steaua şi a explicat de ce nu s-a impus la clubul roş-albastru.

“De ce să-l mai sun pe Reghecampf? Nu o să îl mai sun niciodată în viaţa mea, nici nu vreau să mai aud. Mai am o lună de calvar şi sper că totul se va termina. Bătaia de joc faţă de mine trebuie să înceteze în această vară. Nu vreau să comentez faptul că el a avut ceva personal cu mine încă de pe vremea în care a antrenat Universitatea Craiova, nu mai are nici un rost, iar de subiectul respectiv chiar nu vreau să mai vorbesc.
Încerc şi eu să mă antrenez pe unde pot. Deja am început să cunosc toate parcurile de prin Bucureşti”, a declarat Mihai Costea pentru Fanatik.

În momentul în care a fost transferat de Steaua, Mihai Costea era evaluat de siteul www.transfermarkt.de la 1,5 milioane de euro, în acest moment, acelaşi site îl evaluează la…300.000 de euro.

Marius Ghencea

Distribuie:13010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here