Suntem dependenți de rețelele de socializare și n-am mai renunța la ele pentru nimic în lume. Nu e zi sa nu fim  conectați cu mediul online. Pentru asta ne folosim de cele mai noi tehnologii care ne fac viața  mult mai simplă, iar  accesul la internet se realizează mult mai ușor cu router-ul wireless, de exemplu.

Chiar dacă pe instrucțiunile acestuia scrie că poate transmite semnal până la câteva sute de metri, când îl punem în funcțiune ne dăm seama că nu este chiar așa. Cum putem insa rezolva această problemă?

Oricâte lucruri am încercat, niciunul nu a dat roade, scrie expunere.com. Este cel mai enervant să pierzi legătura la reţeaua wireless când joci ceva online, porţi o discuţie pe messenger sau vorbeşti pe skype.

Foarte mulți oameni au declarat că este o idee eficientă folosirea unui lucru pe care îl avem în casă.  Astfel, in clipul de mai jos puteți vedea cum rezolvați această problemă cu o cutie de suc sau bere. Ar fi de preferat să folosiţi de suc, cele de bere au un miros destul de puternic, iar musafirii v-ar putea confunda cu o persoană care consumă zilnic alcool.

Cum procedati: Tăiați exact cum vă este prezentat în aceste imagini, o doză de suc sau bere,  și urmărind toți ceilalți pași veți vedea cum ideea prinde viață. După asta veți avea semnal wireless peste tot prin casă. Merită să încercati, nu?

După ce veți pune în practica instrucțiunile din clipul de mai jos, așteptam sa ne spuneți dacă aveți aceeași părere. Dacă mai ştiţi şi alte metode, vă rugăm să scrieţi la rubrica de comentarii soluţiile dumneavoastră.

 

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here