1. Majoritatea barbatilor care insala isi iubesc sotiile (sau partenerele)

Barbatii care insala nu inseamna ca nu isi mai iubesc sotiile. Doar ca sunt nemultumiti de punctul in care a ajuns relatia lor. “Inselatul apare, de obicei, in cazul iubirii “asezate”, in care cuplurile sunt de mult timp impreuna, au copii si isi consolideza familia”, spune psihologul Andra Brosh. De multe ori, sotul se simte neglijat si cauta satisfactie in alta parte.

2. Barbatii insala de obicei cu femei pe care le cunosc

 Barbatii care insala nu ies prin baruri ca sa agate femei cu care sa aiba o aventura. Psihologii spun ca “amanta” este initial o amica a barbatului. De fapt, 60 la suta dintre relatiile extraconjugale debuteaza la munca.

3. Barbatii se urasc dupa ce au inselat

Probabil ca te gandesti ca barbatii care insala nu au principii morale, insa adevarul este ca se simt prost dupa ce o fac.

4. Barbatii care insala devin mai interesati sexual si de sotiile lor

Cand un barbat incepe sa insele, este hiperactiv din punct de vedere sexual si imparte aceasta energie intre sotie si cealalta femeie. Daca observi ca iubitul tau are un apetit sexual mult mai ridicat decat de obicei, ar trebui sa iti pui cateva semne de intrebare.

5. Femeile insala la fel de mult ca barbatii, insa aventurile lor sunt mult mai periculoase

Studiile arata ca si femeile si barbatii insala la fel de mult, insa motivele pentru care o fac sunt diferite. Inselatul online, fara contact fizic, este cel mai periculos tip de infidelitate, spun psihologii. Daca te-ai implicat emotional in alta relatie inseamna ca te-ai detasat foarte mult de cea pe care o ai cu partenerul. Daca e doar sex, poate fi doar un lucru de moment”.

6. O femeie simte sau stie ca partenerul/sotul o insala

Insa pentru a evita umilinta si pentru a evita o confruntare emotionala, de multe ori femeile se fac ca nu observa nimic.

7. Un cuplu nu isi va rezolva niciodata problemele atunci cand barbatul este la inceputul aventurii cu cealalta femeie

…si asta pentru ca el traieste o aventura palpitanta alaturi de ea , fara toata drama de acasa. Doar el singur poate lua hotararea in ceea ce priveste continuitatea relatiei – daca mai vrea sa fie cu tine sau cu ea.

8. Infidelitatea poate uneori sa salveze o casnicie

Desi majoritatea cuplurilor se despart dupa un episod care implica inselat, exista si unele relatii pe care inselatul de consolideaza. Barbatii isi dau seama pe cine isi doresc cu adevarat si ca noua relatie nu este atat de grozava pe cat credeau.

9. Chiar si dupa ce si-au refacut casnicia, multi barbati tanjesc dupa aventura

Din pacate, chiar daca isi iubeste sotia si vrea sa isi salveze casnicia, un barbat nu o uita asa de usor pe amanta. S-ar putea sa se gandeasca cu nostalgie si dorinta la clipele palpitante pe care le-au petrecut impreuna.

10. Un barbat care insala stie ca isi raneste partenera si ca risca sa isi piarda familia

…si cu toate astea o fac, uneori din dorinta de a se simti doriti si apreciati.

Abonare
Distribuie:170000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here