Zambetul? Bustul? Ochii? Posteriorul? Majoritatea credem ca barbatii se simt atrasi mai ales de trasaturile noastre fizice. Domnilor le plac insa si alte lucruri, care ar putea parea ciudate.

1. Sa ne vada nearanjate. Da, barbatii apreciaza si adora sa ne vada dichiste si frumoase pentru ei, insa, in acelasi timp, adora sa ne surprinda ciufulite, abia trezite din somn, naturale.

2. Ochelarii de vederei. Multe doamne si domnisoare cred ca ar trebui sa scape de ochelari si sa poarte lentile de contact  pentru a fi mai atragatoare in ochii reprezentantilor sexului masculin. Ai trait si tu cu aceasta imrpesie pana acum? Nimic mai neadevarat! Multi sunt de parere chiar ca ochelarii sunt sexy si ofera un aer provocator.

3. Hainele cu imprimeu de camuflaj. Te-ai gandit vreodata ca domnii prefera sa vada acest imprimeu masculin pe silueta delicata a unei femei? Ei bine, se pare ca tocmai acest mix dintre puternic si suav ii provoaca.

4. Sa ne priveasca atunci cand ne machiem. Desi pare greu de crezut, pe domni ii fascineaza sa ne urmareasca aplicandu-ne cu precizie fardurile si tratandu-ne tenul ca pe o panza de pictura.

5. Accentele ciudate. De multe ori, ne rusinam cu accentele noastre. Se pare insa ca nu ar trebui, intrucat barbatii le considera sexy si atragatoare.

Distribuie:100000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here