Te-ai întrebat vreodată de ce surprinzi adesea privirile bărbaţilor fixate pe decolteul tău, deşi nu este nici pe departe adânc? Dacă răspunsul tău a fost “pentru că sunt obsedaţi de sâni”, nu eşti departe de adevăr. Iată de ce:

1. Tabu

Într-un episod, Seinfeld spunea că în cazul în care femeile ar fi umblat pe stradă cu capetele complet acoperite şi cu sânii goi, probabil că toţi bărbaţii ar fi cumpărat reviste porno cu femei în capul gol.Sânii reprezintă un subiect tabu, un fel de fruct interzis, în lumea civilizată, şi asta îi face pe bărbaţi să viseze şi mai mult la ei.Un exemplu în acest sens sunt triburile în care femeile nu îşi acoperă sânii, iar bărbaţii respectivi nu par absolut deloc fascinaţi de asta.

2. Sâni = sex

Bărbaţii asociază sânii cu sexul. Merg mână în mână, dacă se poate spune astfel.

Un bărbat poate atinge sânii unei femei numai dacă aceasta este dispusă să facă sex cu el sau dacă a făcut deja (cu excepţia controalelor medicale, evident).Iar când un bărbat “salivează” la vederea unei perechi de sâni, salivează de fapt la perspectiva unei partide de sex .

3. Simbolul fertilităţii

Sânii reprezintă simbolul fertilităţii, iar bărbaţii sunt programaţi genetic să îi observe şi să evalueze inconştient capacitatea de reproducere a unei femei în funcţie de aceştia.Pe vremea când tocmai coborâsem din copac, prezenţa sânilor indica bărbaţilor faptul că o femeie a trecut de pubertate şi este aptă pentru reproducere.

4. Zona erogenă

Cei mai mulţi bărbaţi cu ceva experienţă sexuală ştiu că sânii sunt o importantă zonă erogenă în cazul femeilor.De aceea, numai gândul că sânii deţin cheia plăcerii îi determină să-i privească cu atâta interes.

5. Stimulare vizuală

Şi pentru că tot a venit vorba de privit cu interes, bărbaţii sunt foarte uşor stimulaţi vizual, spre deosebire de femei.
Iar într-o societate în care se pune atâta preţ pe decolteu, industria push-up-urilor fiind în plină creştere, nu este de mirare că bărbaţii ajung efectiv să facă obsesie pentru sâni.

6. Presiunea socială

De multă vreme se ştie că sexul vinde. Iar sânii sunt folosiţi în campaniile de marketing pentru a vinde aproape orice, de la mâncare şi pâna la haine.Să nu mai vorbim de reviste, emisiuni TV sau diverse show-uri, care toate promovează femeile în sânii goi ca pe ceva extraordinar de sexy. E foarte uşor să devii obsedat de sâni, mai ales dacă ai şi o predispoziţie genetică pentru asta, aşa cum este în cazul bărbaţilor.

Distribuie:50010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here