Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă în cazul unei tinere din Vaslui care a fost sechestrată timp de două zile într-un apartament din Constanţa, violată şi bătută de mai mulţi bărbaţi, iar pentru a scăpa victima a sărit de la etajul al patrulea al blocului.

Potrivit anchetatorilor, tânăra, în vârstă de 22 de ani, din judeţul Vaslui, le-a spus poliţiştilor că a cunoscut un tânăr pe Facebook, iar duminică a venit la Constanţa ca să-l întâlnească.

Ea a mai spus că tânărul a dus-o într-un apartament din cartierul Tomis Nord din municipiul Constanţa, unde au fost chemaţi mai mulţi bărbaţi. Fata a fost sechestrată timp de două zile în apartamentul respectiv, bătută şi violată.

Tânăra a mai povestit că marţi după-amiază, în timp ce în apartament mai rămăseseră doar doi bărbaţi, a reuşit să iasă în balcon, apoi să sară, agăţându-se de o balustradă, pe acoperişul unui balcon de la etajul al doilea. De acolo fata a fost ajutată de vecini să intre în casă, fiind anunţată apoi Poliţia.

Ulterior, tânăra fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, apoi la Serviciul de Medicină Legală.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Constanţa au identificat deja patru tineri în acest caz, toţi din judeţul Constanţa. Ei sunt suspectaţi că au participat la comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exectitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here