Un vibrator placat cu aur de 18 carate, care poartă numele celebrei amante a regelui Carol al II-lea al Angliei, Nell Gwyn, a fost lansată de o firmă de accesorii erotice de lux din Marea Britanie, Coco de Mer, cu ocazia aniversării a 14 ani de la înfiinţarea companiei.

Noua jucărie erotică încape în palmă, are cinci viteze, este placată cu aur de 18 carate şi costă 17.000 de euro. De asemenea, cumpărătorii vor primi o cutie de lemn încrustată cu aur, care se încuie cu o cheiţă fabricată tot din metalul preţios, potrivit Daily Mail.

Valorosul vibrator face parte dintr-o colecţie de jucării erotice, Pleasure Collection, inspirate de femeile fatale din istoria Marii Britanii, fiind un omagiu adus reprezentantelor sexului frumos care nu se tem să-şi exploreze sexualitatea.

Din această colecţie fac parte şi jucării sexuale mai ieftine. Gama de lux conţine şi un vibrator din silicon de culoarea ciocolatei şi cu aceleaşi caracteristici tehnice care costă 300 de euro. Al treilea model, Georgiana Pleasure Wand G-Spot Vibrator, numit după Georgiana Cavendish, Ducesă de Devonshire, celebră în Marea Britanie pentru aventurile sale amoroase, costă 250 de euro.

 

Sursa: RTV.net

 

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here