Viata ta de cuplu este o rutina? Oboseala a ucis entuziasmul de a experimenta lucruri noi? Simti ca nu este timp pentru dragoste? Fiecare cuplu trebuie sa intareasca legaturile iubirii in fiecare zi. De multe ori interesul se pierde atunci cand monotonia si responsabilitatile preiau relatia.

Exista multe modalitati de a cuceri in continuare dragostea de cuplu, este doar o chestiune de a stabili un dialog, de a exprima sentimentele fiecaruia si de a lua masuri pentru a depasi rutina vietii cotidiene.

Toti oamenii trebuie sa desfasoare diferite activitati, sa aiba grija de sanatatea lor fizica, psihica si emotionala; Este timpul sa ne intoarcem la lucrurile pe care le faceau cand se intalneau, nu conteaza ca acum au o familie si au milioane de scuze sa nu o faca.

1. Incepeti diminetile altfel

Este clasic ca diminetile au timpul masurat pentru a-si indeplini responsabilitatile, totusi isi pot incepe zilele altfel. In loc sa te trezesti doar si sa incepi sa pregatesti tot ce ai nevoie, fa-ti 5 minute pentru a-ti trezi partenerul intr-un mod romantic.

Contactul fizic este primordial, a face un masaj usor, a canta la ureche, a-l saruta cu pasiune, a-l surprinde cu micul dejun in pat, a scrie un bilet sau un mic detaliu de dragoste, vor face din diminetile lui un moment magic care ii va intari comunicarea.

2. Iesiti impreuna o data pe saptamana

Este important ca voi doi sa aveti putin timp liber de dedicat pentru a va consolida relatia. Discutati in cuplu si stabiliti impreuna activitatea pe care ati dori sa o faceti, cum ar fi: mergeti la film, mergeti la o plimbare, vizitati un muzeu, mergeti la un club de noapte, mergeti la teatru sau orice activitate pe care numai cei doi. faci singur.

3. Jucati-va

Pentru a rupe monotonia si plictiseala, este ideal sa iti faci timp sa rad si sa te relaxezi, un joc distractiv este imitatia cuplului, (nu este de a critica) ci sa te distrezi cu comportamentele si atitudinile pe care le fac unul cu celalalt. . .

In plus, exista si multe jocuri de provocat si de concurat, multe dintre ele fiind jocuri de societate sau console de jocuri video.

4. Surprinde-ti partenerul

Nu numai cu detalii sau cadouri neasteptate, ci si prin schimbarea unei atitudini sau comportamente care l-au deranjat pe partenerul tau in privinta ta. De asemenea, puteti fi de ajutor si ajuta la usurarea poverilor responsabilitatilor. Poti sa-ti schimbi aspectul si sa-l surprinzi cu o schimbare in persoana ta.

5. Oferiti-va timp de calitate

Asigura-te ca timpul petrecut impreuna nu exista lupte, discutii si orice fel de conflict. Pastrati tristetea, grijile si stresul departe de relatia voastra, petreceti-va timpul doar bucurandu-va si impartasind experiente pozitive, deschideti un dialog si invatati sa va ascultati unul pe celalalt.

6. Aminteste-ti si fa ceea ce ti-a placut sa faci (retraieste prima intalnire)

Este indicat sa te gandesti la trecut doar atunci cand vine vorba de reaprinderea dragostei de cuplu. Este o idee excelenta sa retraiesti prima intalnire, sa-ti amintesti si sa simti din nou acele sentimente care te-au facut sa te indragostesti.

Va fi momentul ideal pentru a vorbi si a reflecta asupra vietii voastre de cuplu, pentru a invata din greseli si pentru a va stabili din nou obiective impreuna.

7. Gatiti impreuna

Mancatul este o mare placere care se bucura foarte mult alaturi de partenerul tau. Alegeti un fel de mancare pe care nu l-ati pregatit niciodata impreuna si gatiti-l. Este o modalitate diferita de a genera noi experiente romantice care iti vor uni relatia.

8. Rasfatati-va

Ori de cate ori muncesti, este sa ai o recompensa; ganditi la fel si cu relatia voastra, dupa serviciu ar trebui sa va rasfatati unii pe altii. Ce ii place partenerului tau sa faca? De exemplu: vizionati un film, ascultati muzica, mancati dulciuri, luati-va timp liber pentru a va reface energia etc.

9. Aranjati o intalnire romantica

Uneori, relatiile intime devin de rutina, lipsite de emotii, iar uneori sunt doar facute pentru a satisface nevoi fiziologice. Este timpul sa-ti schimbi viata intima si sa organizezi o intalnire romantica, sa pleci de acasa pentru o noapte si sa traiesti experiente noi.

Pentru a rupe rutina, trebuie sa-ti schimbi atitudinea si sa iesi din zona ta de confort. Aminteste-ti ca casatoria ta este ceva sacru si o mare binecuvantare, impiedica-ti relatia sa esueze din cauza situatiilor care pot fi schimbate.