O aplicatie de mesagerie disponibila pentru iOS si Android are o functie ce permite sa stergi un mesaj sau o conversatie nu doar din telefonul tau ci si din cel al partenerului de discutie.

Wiper Messenger este inca un serviciu de chat prin care utilizatorii pot efectua apeluri telefonice sau pot scrie mesaje insa are un atu de care multe aplicatii nu beneficiaza, relateaza www.businessinsider.com, citat de stirileprotv.ro.

Cu ajutorul unui singur buton numit Wipe poti sterge un mesaj trimis spre exemplu la betie unui prieten, sau o conversatie pe care nu vrei ca cineva sa o pastreze in telefon. Mesajul este sters atat din telefonul tau cand si din cel prietenului. Trebuie mentionat insa ca utilizatorul telefonului din care este sters mesajul sau conversatia va fi alertat printr-o notificare de acest proces.

Wiper este creat de Manlio Carrelli, un dezvoltator care s-a declarat deranjat de faptul ca avea foarte putin control asupra informatiei pe care o trimitea in cadrul conversatiilor pe telefon. Creatorii aplicatiei, disponibile in 17 limbi, promit un sistem mai performant de securitate si confidentialitate.

Distribuie:161000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here