ANDREEA ESCA a fost pusă să aleagă între pupitrul ştirilor PRO TV şi poziţia de redactor-şef a revistei “The One”, aflată în portofoliul Mediafax Group, deţinut de Adrian Sârbu, scrie reportervirtual.ro.

Vizată de această măsură este şi Oana Cuzino care prezintă emisiunea “Ce se întâmplă doctore?” la PRO TV şi conduce revista cu aceeaşi nume – “CSID”, deţinută tot de Mediafax Group.

Andreea Esca a lămurit recent că nu va părăsi trustul MediaPro şi va rămâne în continuare la pupitrul ştirilor.

“Toată presa a aflat că se petrec schimbări majore în PRO TV, dar eu am fost prima. Era logic, pentru că lucrez aici. Au plecat foarte mulți oameni deosebiți, dar eu nu am de gând să plec de la Știrile Pro TV. Aici am devenit cine sunt. În ciuda schimbărilor, jurnalul de știri a rămas același. Are aceeași politică editorială și aceiași oameni care lucrează pentru el. De asemenea, structura de producție a rămas la fel. Vrem să păstrăm aceeași echipă cât de mult se poate. Probabil că nici angajări nu se fac, deci modul în care PRO face știri nu se va schimba”, a declarat Andreea Esca la decernarea Premiilor Gopo.

Distribuie:0010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here