Antrenorul Petrolului Ploiești, Mircea Rednic, a vorbit despre stagiul de pregătire al echipei din Antalya și a declarat că este mulțumit de prestația  jucătorilor săi.

„În primul rând, m-a interesat să fac o evaluare a jucătorilor de aici, mai ales a celor care nu prea au jucat în prima parte a campionatului. Sunt mulţumit, băieţii au răspuns bine în toată această perioadă dificila pentru ei.

Vom trage linie după acest cantonament şi vom vedea pe cine ne bazăm în continuare. În al doilea stagiu vreau să am la dispoziţie tot lotul pe care mă voi baza în retur, am terminat cu experimentele”, a afirmat antrenorul.

Acesta a vorbit şi despre problemele din meciurile amicale pe care le-au disputat în Antalya. „Avem ocazii, o să şi marcăm. Nu e cazul să ne panicăm, mai ales că am ajuns destul de uşor în faţa porţii, semn că jocul funcţionează. Probabil ca vor mai veni câţiva jucători, dacă alţii vor pleca, important este să ne mişcăm repede şi să luăm cele mai bune decizii până la revenirea în Antalya”, a mai adăugat acesta, conform site-ului oficial al „lupilor”.

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here