Apple este pe cale sa dea lovitura cu noul iPhone 6s. Modelul cel nou are rezultate mai bune la testele de performanta decat aproape toate smartphone-urile de pe piata!

Cei de la GeekBench au testat un prototip de iPhone 6s si au fost uimiti de ce au aflat. Avand un chipset cu 3 nuclee Apple A9 si 2GB de RAM, device-ul reuseste sa aiba scoruri mai mari decat aproape toate flagship-urile din lume! Graficul va spune mai multe despre asta:

In testul pe un singur nucleu, iPhone 6s are un scor de 1811, mai mare decat flagship-uri cu Android inclusiv Samsung Galaxy S6, LG G4 si HTC One M9. Acest lucru nu surprinde atat de tare avand in vedere ca si anul trecut iPhone 6 si iPhone 6 Plus depaseau rivalii cu Android in testul single-core, scrie Yoda.ro.

Surpriza cea mare vine in testul multi-core. Daca iPhone 6 avea un scor de 3.000 la teste, prototipul de iPhone 6s are un scor cu adevarat impresionant – 4.577! Rezultatul este mai mare decat al flagship-urilor Android, cu exceptia telefoanelor Samsung cu procesor Exynos 7420.

Articol redactat de Madalina Mihailescu

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here