Fotbalul spectacol continuă în Brazilia, astăzi urmând să se dispute meciuri din grupa F din care fac parte: Argentina, Bosnia, Nigeria și Iran.

Primul meci vedetă al acestei grupe este cel dintre Argentina lui Messi și Bosnia lui Dzeko. Argentina e văzută ca a doua favorită pentru titlul mondial, după gazda Brazilia, în timp ce bosniacii sunt pentru prima dată la un turneu final.

Starul argentinian al Barcelonei, Leo Messi a stârnit îngrijorare cu o săptămână în urmă când a vomitat pe teren. Aceste probleme ale lui Messi sunt mai vechi, nefiind prima dată când el vomită pe gazon, un astfel de episod având loc chiar la Bucureşti, în amicalul cu România, din martie, încheiat 0-0. În acest moment nu se știe sigur dacă Messi va fi printre titularii meciului cu Bosnia.

Argentina țintește al treilea titlu mondial de aproape 25 de ani, în ultimele două turnee finale, Argentina a părăsit competiţia în sferturi, fiind eliminată de fiecare dată de Germania. Sud-americanii au mai câștigat Campionatul Mondial în în 1978 pe teren propriu şi în Mexic 1986.

Bosnia este pentru prima dată la un turneu final, după ce au pierdut două baraje consecutive în faţa Portugaliei.

Meciul se va juca luni de la ora 01:00 pe Maracana din Rio de Janeiro, fiind primul meci de la acest turneu final care se va disputa pe legendarul stadion brazilian.

 

Distribuie:10000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here