Gruparea de hackeri si-a strans fortele si a creat un cont de Twitter oficial pentru toate operatiunile care vor avea loc in Paris #OpParis și de asemenea au facut un website pentru a monitoriza toate conturile ISIS.
Pe langa monitorizarea tuturor conturilor ISIS, acestia au deschis accesul la site celor interesati. Oricine intra pe conturile sociale ISIS poate cauta cu usurinta in baza de date si sa raporteze orice noi teroristi si sustinatori.
Site-ul este numit  #opIceISIS si va indexa membrii ISIS bazandu-se pe numele real, locatie, poze, Twitter, Facebook, conturi de YouTube.
Inainte de atacul din Paris, Anonymous a declarat razboi celor de la ISIS dupa atacul Charlie Hebdo, tot anul acesta in timpul operatiunii #OpISIS. In acel moment hackerii au decis sa elimine cel putin 10.000 de conturi.
Cu peste 3.800 de conturi sterse doar in prima zi, acestia par a fi mult mai determinati sa puna punct gruparii teroriste si atacurilor sale.
Inaintea atacului din Paris, Grupul de Securitate Fantoma, o alta grupare de hackeri, a dezvaluit ca a gasit conturi Bitcoin in valoare de 3 milioane de dolari dintre care 2.8 milioane erau directionate catre cunoscutii membri ISIS.
Cu ajutorul celor de la Anonymous si cu recenta lor actiune, speram sa se poata urmari si elimina activitatile teroriste.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here