Andrei Găluț, solistul trupei ”Goodbye to Gravity”, a fost dus, zilele trecute în Olanda pentru a fi operat de urgență de medicii de acolo, veștile despre el devenind, în sfârșit, bune. 

 

Operat luni, Andrei Găluț pare să fie în situația de a fi enumerat la capitolul ”vești bune” când vine vorba despre situația victimelor din Clubul Colectiv. Astfel, conform informațiilor, Andrei a trecut cu bine de operațiile din spitalul din Beverwijk, iar starea lui medicală i-a făcut pe mediici de acolo să fie destul de optrimiști pentru a spune că artistul va putea cânta, din nou, după ce se va recupera.

Dacă veștile despre Andrei par să fie din ce în ce mai bune, iubita lui, Mădălina, tânăra care l-a însoțit în acea noapte fatidică dde 30 octombrie în Clubul Colectiv nu este într-o situație prea bună. Astfel, dacă starea de sănătate i-a permis lui Andrei să călătorească cu avionul, medicii nu şi-au putut da acordul şi pentru Mădălina, a cărei stare de sănătate se pare că s-a agravat chiar în noaptea dinainte plecării, relateaza spynews.ro.

Medicii care o îngrijesc pe tânără au ajuns la concluzia că iubita lui Andrei pierde sânge, iar o călătorie cu avionul i-ar putea fi fatală, acesta fiind motivul pentru care nu au putut să permită transferul ei la spitalul din Olanda. Acum însă, veștile par să fie la fel de pesimiste, situația ei fiind caracterizată critică în continuare, medicii fiind extrem de rezervați când vine vorba de supraviețuirea ei.

”Se iubeau și, din ceea ce știu eu, aveau planuri împreună”, ne-a spus, acum câteva zile, o prietenă de-a Mădălinei. Împreună, ne-a mai spus amica ei, făceau tot ce puteau pentru a avea o viață plină. Mergeau la concerte, săreau cu parașuta, se distrau, iar nimic nu le umbrea viața desfășurată, până în acea zi de vineri, idilic. Acum însă, cei doi ar putea fi despărțiți pentru totdeauna de un destin crud…

Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 50 de persoane decedate şi peste o sută de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitală. Vineri seară, clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album – „Mantras of war”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here