Specialiștii în sexologie au stabilit că bărbații care se masturbează zilnic scapă de cancer, stres și își întăresc sistemul imunitar.

Contrar tuturor așteptărilor și concepțiilor, bărbații care se masturbează zilnic au parte de o viață sănătoasă și chiar își feresc organismul de cancer.

Medicul sexolog Gloria Brame, din Statele Unite, spune că: Masturbarea este parte a unei vieți sexuale sănătoase. Este o tehnică sexuală sigură și extrem de sănătoasă pentru organism.

Un studiu australian realizat în 2003 demonstrează că bărbaţii care ejaculează de 5 ori pe săptămâna sunt de trei ori mai puţin expuşi cancerului de prostată.

Masturbarea regulată întreţine muşchii pelvieni şi ajută la obţinerea unei erecţii mai puternice.

Dacă practici în mod constant masturbarea şi dacă înainte de actul sexual cam cu o ora, te masturbezi, în mod sigur o să poţi menţine erecţia pentru mai mult timp şi o să poţi controla şi întârzia ejacularea, spre marea satisfacţie a partenerei.

În plus, Ejacularea creşte nivelul cortizolului care neutralizează hormonii care provoacă stresul şi acţionează, în mici doze benefice, asupra sistemului imunitar.

Ejacularea provoacă și eliberarea unei cantități mari de oxitocină şi dopamină, cunoscuți drept hormonii fericirii, care acţionează puternic asupra psihicului, activând circuitele neuronale.

Orgasmul este cel mai puternic “drog” natural pentru corpul omenesc.

Cu atâtea beneficii, masturbarea poate deveni un comportament zilnic normal în viața fiecărui bărbat, precum spălatul pe dinți.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here