Mihai Bendeac revine la TV cu o emisiune saptamanala de divertisment, pe Prima TV. Anuntul este facut chiar de actor, pe contul sau de Facebook.

“I am back”, anunta triumfator Mihai Bendeac, oferind fanilor si detalii despre noul proiect. “Pentru prima data, brand-ul (titlul) a ceea ce fac pe TV imi apartine. Era si cazul…”, scrie actorul, care anunta si numele emisiunii: “Jurnalul unui burlac”.

Potrivit fostului angajat de la Antena, show-ul este un videoblog saptamanal de comedie, axat pe parodie si satira.

Cat despre durata, Bendeac explica: “22 de minute. Evident, as castiga mai multi bani daca ar fi mai lung. Dar diferenta dintre televiziune si sex este ca, in televiziune, calitatea este invers proportionala cu durata… Plus ca, ciudat sau nu, ii incurajez pe oameni sa petreaca din ce in ce mai putin timp la televizor”.

Emisiunea va fi difuzata de Prima TV pana la finele acestui an. “Apoi, vedem. Eu mi-as dori tot Prima, sincer…”, mai afirma Bendeac. Emisiunea a conceputa pentru online si nu a fost anuntata ziua difuzarii. Informatia va fi facuta publica chiar in ziua in care show-ul va intra pe TV, cu cateva ore inainte. Cand se va intampla asta? “Foarte curand”, promite Mihai Bedeac.

Distribuie:17120

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here