Samsung Galaxy S7 nu va fi primul telefon cu procesor Snapdragon 820. Xiaomi a anuntat ca urmatorul flagship, Mi 5, va avea cel mai puternic procesor in acest moment, Qualcomm Snapdragon 820. Confirmarea a venit in urma unei postari pe Weibo a cofondatorului si actual vicepresedinte al companiei, Liwan Jiang.

Pe langa anuntul procesorului, Jiang a mai dezvaluit ca s-a inceput deja productia in masa pentru Mi 5 si compania este sigura ca va avea suficiente unitati in momentul lansarii telefonului. Aceasta va avea loc dupa Festivalul Primaverii din China de luna viitoare. CEO-ul Xiaomi, Lei Jun, a dezvaluit ca foloseste telefonul de ceva timp si ca „merita asteptarea”.

 Conform Yoda.ro, Xiaomi Mi 5 a fost ‘victima’ zvonurilor in ultima vreme, specificatiile anuntate insa neconfirmate fiind: display de 5.2 inch cu rezolutie QHD, 2 variante – 3GB RAM si 32GB spatiu de stocare si 4GB RAM si 64GB spatiu de stocare, camere de 16MP si 13MP, baterie de 3.600 mAh si Android 6.0 Marshmallow. De asemenea, telefonul ar urma sa aiba cel mai mic si cel mai rapid senzor de amprenta pe butonul de home. Preturile ar urma sa fie de aproximativ 307 dolari (pentru versiunea de 3GB de RAM) si 354 de dolari (pentru versiunea de 4GB de RAM)

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here