Facebook-ul are cateva reguli foarte stricte, pe care, daca nu le respecti risti, ca intr-un final, sa ti se stearga profilul. Iata ce nu ar trebui sa postezi niciodata pe profilul tau:

Amenintari la adresa cuiva

Reprezentantii Facebook sustin ca atunci cand siguranta cuiva este pusa in discutie colaboreaza cu politia. Detalii legate de Safety Standards se regasesc in sectiunea Community Standards. Deci, nu poti posta:

– Amenintari directe – asta inseamna amenintari credibile la adresa unor indivizi, vandalism sau atacuri financiare

– Automutilare – orice incurajeaza sau promoveaza sinuciderea, automutilarea, tulburarile alimentare sau orice alt tip de suferinte de acest gen

Sprijunul pentru organizatii periculoase – orice continut prin care se exprima sprijinul pentru organizatii teroriste, violenta sau activitati criminale.

Intimidare si hartuire: orice postare (poza, text, video) care denigreaza, agreseaza sau umileste un individ, cereri de prietenie nedorite sau mesaje, postarea de informatii personale/intime

Atacuri la adresa persoanelor publice – orice amenintare credibila sau un discurs instigator la ura

Activitati criminale – organizarea, facilitarea sau sarbatorirea unor acte criminale (de la violenta fizica asupra oamenilor si animalelor pana la prejudicii financiare)

Violenta sexuala – amenintari de natura sexuala, inclusiv solicitarea de materiale cu continut sexual, continut sexual cu minori , amenintarea de a posta materiale intime cu cineva, oferte de servicii sexuale

Vanzarea sau achizitionarea de lucruri interzise – droguri, arme, alcool si alte produse neautorizate

Standarde de comportament etic

Nu ai voie de postezi:

Nuditate – care sa ii afecteze emotional pe ceilalti utilizatori, cum ar fi imagini cu organele genitale, cu zona posterioara, sfarcuri sau imagini cu actul sexual. In ciuda restrictiilor, Facebook-ul accepta imagini cu femei care alapteaza, daca acestea sunt artistice.

Discursuri care instiga la ura, care ataca oamenii pe motive rasiale, religioase, de etnie, orientare sexuala, dizabilitati fizice, sex sau boala.

– Violenta si continut grafic -orice continut grafic care sa ilustreze placeri sadice sau care celebreaza violenta

Abonare
Distribuie:46000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here