O mamica in varsta de 27 de ani isi va petrece toata viata intr-un scaun cu rotile dupa ce s-a ales cu o infectie extrem de periculoasa de la o pensula de machiaj.

Jo Gilchrist a inceput sa aiba dureri groaznice inca de pe 14 februarie cand o infectie puternica a inceput sa ii invadeze tot corpul, atacandu-i coloana vertebrala.

De atunci, ea este permanent internata in spital unde medicii se straduiesc sa o scape de bacteria care i-a invadat corpul. Totul a inceput cu o durere la spate si am crezut ca e de la faptul ca am o postura deficitara,  insa ea a devenit din ce in ce mai insuportabila. Ma durea foarte tare si toate calmantele pe care le luam nu aveau niciun efect. Am crezut ca mor  –  nici durerile pe care le-am avutcand am nascut,  n-au fost atat de mari.

Mamica a unui copil, Jo a dezvaluit ca nici medicii nu au stiut ce sa-i faca, mai ales ca isi pierdea si controlul asupra picioarelor. In cele din urma, doctorii au reusit sa descopere ca in organismul ei se afla o bacterie destul de comuna, staphylococcus aureus, pe care a luat-o de pe o pensula de machiaj.Aceasta bacterie, in cazul ei, s-a dovedit a fi rezistenta la antibiotice.

In unele cazuri, staphylococcus aureus cauzeaza infectii subcutanate si se raspandeste de la persoana la persoana prin contact direct.Prietena mea are o infectie cu aceasta bacterie la nivelul fetei, iar eu am folosit pensula ei de machiaj.Nu imi imaginam ca se poate intampla asa ceva.

Prietena mea se simte ingrozitor de cand a aflat ce mi s-a intamplat, dar nu e vina ei. Sistemul meu imunitar e foarte scazut si bacteria a gasit locul propice.

Medicii i-au spus ca infectia i-a afectat serios coloana vertebrala incat nu va mai putea merge niciodata. Jo nu se da batuta si si-a promis ca va face tot ce ii va sta in putinta sa mearga din nou.

Vizualizari:
211
Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here