Fiecare femeie are propriile ei practici de ingrijire personala la care recurg inainte de sex, existand insa si unele puncte comune in toate cazurile!

„Reimprospatarea” dinainte de sex este considerata obligatorie de majoritatea femeilor, chiar si in cazul partidelor „neprogramate”. Iata ce obisnuiesc sa faca femeile inainte de sex!

Poarta lenjeria „potrivita”

In cazul femeilor care nu sunt implicate intr-o relatie serioasa, dar stiu ca sunt sanse mari sa faca sex in curand cu un barbat, ele se asigura ca poarta lenjerie intima sexi si asortata. Chiar si in cazul femeilor implicate in relatii serioase de cuplu, ele isi vor alege cu mai mare atentia lenjeria intima inainte de sex.

Epilatul/rasul 

Atat zona intima, cat si picioarele, subratele si alte zone sunt epilate sau rase inainte de o partida de sex. Dincolo de importanta parerii barbatului cu privire la parul corporal, femeile fac tot posibilul sa scape de par inainte de sex in primul rand pentru a se simti bine in propriul corp.

Mirositul propriului corp

Poate parea un obicei amuzant si bizar, dar chiar daca fac dus inainte de sex, in cateva secunde pe care le prind singure femeile o sa-si miroasa diverse zone ale corpului pentru a se asigura ca miros bine.

Urinatul dinaintea sexului

Chiar daca cazurile de a urina din greseala in timpul sexului sunt minore, mai toate femeile se duc la baie pentru a urina inaintea partidei de sex si, mai apoi, isi spala temeinic zona intima.

Sunt atente la ce mananca in ziua respectiva

Femeile stiu prea bine care sunt alimentele cu care corpul lor nu se impaca prea bine. In unele cazuri poate fi vorba de ciorba cu zeama de varza, de fasole sau de ceapa. Fie ca le umfla, ca le baloneaza, femeile evita sa manance anumite alimente despre care stiu ca le induc gaze intestinale. In unele cazuri, iar chiar si cate o pastila de carbune activ pentru a se asigura ca nu vor fi balonate in timpul sexului. Ultimul lucru pe care si l-ar dori este sa le doara burta sau, mai rau, sa scape un vant in timpul partidei de sex.

sursa: Lyla.ro

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here