Ce gesturi nu trebuie să-ţi lipsească din arsenalul de seducţie

Home > Ce gesturi nu trebuie să-ţi lipsească din arsenalul de seducţie

Farmecul personal, limbajul trupului, toate acestea fac parte din arsenalul de seductie. Iata mai jos 7 gesturi care nu trebuie sa-ti lipseasca pentru a te transforma intr-o ispita irezistibila.

1. Mergi gratios

O femeie seducatoare stie intotdeauna cum sa paseasca atunci cand isi face aparitia intr-o incapere. Mersul este unul dintre gesturile care intensifica feminitatea, de aceea ai grija sa faci pasi mici, mergand increzator, leganand usor din solduri.

Este modul in care atragi atentia unui barbat, privindu-ti corpul, picioarele si posteriorul ii vei incita cu siguranta imaginatia.

2. Joaca-te cu parul

Succesul gesturilor unei femei seducatoare este in legatura directa cu naturaletea cu care acestea sunt executate. Iar parul este unul din primele lucruri pe care le observa barbatii la o femeie.
Joaca-te cu el intr-un mod sexy atunci cand aveti o conversatie. Fie ca esti acasa, la locul de munca sau in oras, nu-ti fie frica sa-ti treci mainile discret prin par sau sa te joci cu o suvita in timp ce il privesti in ochi.

3. Arunca-i priviri seducatoare

Privirile seducatoare, pline de subinteles, nu pot lipsi din arsenalul tau de seductie. Fii increzatoare si priveste-l in ochi atunci cand vrei sa-l cuceresti. Intimideaza-l uitandu-te direct in ochii lui atunci cand va intalniti privirea.
Se va simti atras de aceasta atitudine sexy a ta. Apoi, intoarce-ti privirea in alta parte pret de o secunda, catre o alta zona a corpului lui, cum ar fi pieptul.

Citeste aici continuarea articolului.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here