Fiecare persoană are trăsături și înclinații vocaționale diferite, iar astrele exercită o anumită influență asupra drumului pe care îl urmăm în viață. În funcție de influența acestora, putem să ne dăm seama care meserii ni se potrivesc cel mai bine. Iată ce cariere putem îmbrățișa ținând cont de trăsăturile oferite de către semnul zodiacal sub care ne-am născut.

Berbec

Deoarece Berbecul are o fire competitivă, creativă, entuziastă și curajoasă, poate deveni polițist, pompier, antreprenor; poate lucra în publicitate, relații publice, mass-media, securitate.

 

Taur

Taurul are o fire echilibrată, este răbdător, practic, îi place munca în echipă și adoră lucrurile frumoase, așadar ar putea lucra ca inginer, contabil, designer, în domeniul bancar, în știință sau cercetare.

 

 Gemeni

 Nativul din zodia Gemeni este inteligent, optimist, plin de energie și poate lucra în condiții de stres; i se potrivesc meseriile unde poate comunica și progresa: arhitect, broker, profesor, poate lucra în domeniul vânzărilor sau la o agenție de turism.

 

 Rac

 Racului i se potrivesc meseriile care au o latură sensibilă, care necesită grijă și atenție. Sunt foarte responsabili și au o imaginație bogată. Poate fi director, profesor, avocat, psiholog; poate lucra în grădinărit, resurse umane, asistentă socială.

 

Leu

Acest nativ este neînfricat, independent, are aspirații și îi place puterea; este făcut să practice meserii care să îi ofere statutul de lider și care să îl așeze în centrul atenției, precum: manager, ghid turistic, agent de imobiliare, artist, parlamentar, decorator de interioare.

 

 Fecioară

Fecioara este o zodie ce denotă perfecționism, atenția la detalii și gândire profundă, așadar meseriile cele mai adecvate sunt: scriitor, translator, tehnician, manicurist, detectiv; poate lucra cu succes în domeniul statisticii și al cercetării.

 

Citeste tot articolul pe yve.ro

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here