Să fim sincere cu noi. În general, după o partidă de sex, femeile tind să vorbească fără să și gândească înainte. E una din puținele situații în care ele sunt vulnerabile și mai puțin cerebrale ca bărbații. Tocmai de aceea am întocmit pentru tine o listă cu lucrurile pe care EL nu trebuie să le audă de la tine sub nicio formă după o noapte de amor. 

1. Te iubesc

Știm cât de sentimentale devin femeile în astfel de momente intime. Dar… nu există lucru care să pună mai rău pe fugă un bărbat recent întâlnit decât asta: să îți declari sentimentele imediat după ce ați terminat partida de sex. Nici măcar un partener stabil nu ar reacționa așa cum te-ai aștepta la auzul acestor cuvinte, prin prisma faptului că pentru ei primează partea fizică, și nu cea emoțională, când vine vorba de sex. Concluzia? Niciodată, dar niciodată nu rosti aceste două cuvinte. Decât dacă, desigur, vrei să le folosești ca o armă și să îl vezi pe bietul individ fugind cu pantofii-n mână pe stradă în jos.

2. Orice referire la mama lui

Sunt mai multe persoane pe care nu le aduci în discuție când ești sub așternuturi: fostul tău, fosta lui, vecina aia supraponderală de la 5 etc. Dar oricare dintre aceste variante de mai sus nu se compară cu menționarea mamei lui! Chit că ți-ai adus aminte ceva urgent și ți-e teamă că vei uita, asumă-ți acest risc.Dacă vrei să nu mai fie bun de nimic, adu-ți aminte de cuvântul cu  “m”…

3. Mi-ar fi plăcut să dureze mai mult

E un lucru cunoscut de toată lumea: femeile și bărbații nu termină în același timp, în 99, 999% din cazuri ei ajungând la linia de sosire cu mult înaintea femeii. Cu toate astea, dacă îți scapă un “gata?” sau un “mi-ar fi plăcut să dureze mai mult” nu vei reuși decât să îl faci să se simtă prost și vei pune mult mai multă presiune pe umerii lui în ceea ce privește o eventuală “data viitoare”.

4. A fost prima dată

Aici treaba e simplă: dacă nu te simți atât de comfortabil în prezența persoanei în cauză încât să îi poți mărturisi înainte un lucru atât de important, e clar că nu trebuie să faceți acest pas împreună. Cel puțin nu acum.

Continuarea aici:

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here