Usturoiul este un aliment minune, cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Invinge raceala, gripa si viroza, combate infectiile si descompune flegma, deci degajează bronhiile, sinusurile si plamanii.

Este extrem de puternic si trebuie sa invatat sa ne folosim de beneficiile lui. Cel mai eficient mod prin care il putem folosi este aplicata pe talpi, pentru ca intra rapid in sange si opreste tusea in mai putin de 5 minute, notează frunza-verde.ro. Sunt mari sansele ca raceala sa dispara chiar de la primele aplicari ale cataplasmei cu usturoi.

Cum se face?

Toacă 3-4 catei de usturoi, striveste-i putin cu cutitul, amesteca-i cu ulei de masline sau vaselina si aplica preparatul pe talpile goale. Il poti sigila cu putin tifon dupa care sa aplici o soseta peste, si sa il lasi sa actioneze la caldura. Ai grija doar sa nu te arda, daca simti o sensibilitate crescuta lasa piciorul dezgolit si clateste-l dupa cateva minute. 

Acest remediu este exccelent pentru bolile de plamani putand ameliora chiar si astmul, bronsitele, alergiile sau abcesele pulmonare.

Poti folosi acest preparat si pentru a invinge germenii de care penicilina nu se poate atinge, pentru a preveni infundarea arterelor sau ca sa cobori rapid si eficient hipertensiunea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here