Noul an vine cu vești îmbucurătoare pentru majoritatea zodiilor și este marcat de evenimente neașteptate care pot schimba peste noapte cursul vieții. Important este să analizezi cu atenție situațiile în care te afli, pentru a lua cele mai bune decizii.

Berbec

În 2016, va trebui să te hotărăști care-ți sunt prioritățile și să faci tot ce-ți stă în putință pentru ca visele să ți se îndeplinească.

Dragoste

Pentru nativele singure, astrele sunt favorabile în 2016. Căutarea sufletului-pereche va lua sfârșit până la mijlocul toamnei. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, între lunile februarie și mai există riscul să apară probleme în cuplu. Totul va intra pe un făgaș normal în luna iunie, când sunt șanse să bată clopote de nuntă. Evită să-ți domini partenerul și învață să-l asculți și să-i respecți ideile.

Serviciu

Anul 2016 este unul numai bun pentru a-ți îmbunătăți situația profesională. Între lunile aprilie și septembrie este posibil să primești o oferă de muncă avatajoasă. Chiar dacă la noul serviciu vei fi nevoită să muncești mai mult, efortul îți va fi răsplătit pe măsură.

Bani

Vei sta foarte bine la acest capitol în noul an. În septembrie, vor apărea câteva cheltuieli neprevăzute, pentru care va trebui să bagi adânc mâna în buzunar. De aceea, ai grijă să economisești din timp.

Sănătate

Problemele de sănătate te vor ocoli în 2016. Chiar și așa, odihnește-te mai des și adoptă un stil de viață sănătos.

Taur

Se vor schimba foarte multe pentru tine în 2016, mai ales pe plan personal. O parte din cele născute în această zodie vor întâlni dragostea adevărată, în timp ce altele își vor consolida relațiile deja existente.

Dragoste

Prima parte a anului este una prielnică pentru noi relații, flirturi și întâlniri romantice. Dacă te numeri printre nativele Taur care se află în căutarea sufletului-geamăn, ar fi bine să faci mici schimbări în comportament, căci așa îl vei atrage pe viitorul tău partener de cuplu. Pentru cele căsătorite, 2016 va fi un an în care va domni armonia și fericirea în familie.

Serviciu

Este posibil ca în noul an să ți se ofere o slujbă mai bună sau noi atribuții, mai importante, la locul de muncă. Cert este că-ți vei schimba atitudinea față de colegi și vei munci cu spor.

Bani

În primele luni ale anului 2016, vei întâmpina dificultăți financiare, motiv pentru care va trebui să reduci din cheltuieli. Vei reuși să treci peste acest impas începând cu luna iunie.

Sănătate

Singurul incovenient cu care este posibil să te confrunți în noul an este că vei pune ceva kilograme, din cauza stilului de viață sedentar pe care îl ai. Din luna iulie, este importat să te implici în activități care te relaxează, pentru a face față stresului.

Gemeni

Anul 2016 este ideal pentru ducerea la bun sfârșit a proiectelor începute în 2015. Fii practică în abordarea lor și cere ajutor la nevoie. Continuarea aici:

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here