O casatorie mai putin obisnuita, intre un baietel de 9 ani si o femeie de 62, a fost incheiata intr-o provincie din Africa de Sud, starnind reactii dintre cele mai controversate.

Ceremonia, care a avut loc in Mpumalanga, Africa de Sud, si la care au participat in jur de 100 de invitati, a consfintit juramintele pe care mirii si le facusera in urma cu un an, scrie Daily Mail

Nunta a fost tinuta conform traditiei locale, iar cei doi miri s-au comportat ca atare. Familia baiatului a fost de acord cu aceasta casatorie, deoarece inaintasii lor, morti acum, au spus ca aceasta nunta trebuie sa aiba loc.

“Fiul meu a fost foarte emotionat, nu mai avea rabdare sa se casatoreasca. Oamenii continua sa se minuneze de ce i-am permis sa faca asa ceva, dar noi vrem ca baiatul nostru sa fie fericit si sa ne linistim strabunii”, a spus mama baiatului de 9 ani.

Mireasa de 62 de ani a tinut sa linisteasca audienta, spunand ca toata ceremonia a fost doar o formalitate, pentru strabunicii baiatului. Ea a mai spus ca nu vor trai impreuna pentru a consuma mariajul, ci, pur si simplu, indeplinesc un ritual. 

Distribuie:37000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here