Cei mai atrăgători preoți catolici: Mândria Vaticanului într-un calendar sexy

Home > Cei mai atrăgători preoți catolici: Mândria Vaticanului într-un calendar sexy

Pe străzile din Vatican se vinde unul dintre cele bizare calendare posibile. “Roman Priest Calendar” prezintă cei mai atrăgători preoţi de la Vatican şi costă doar 10 euro. Calendarul a fost realizat de fotograful Piero Pazzi, scrie buzzfeed.com

Pazzi realizează acest calendar încă din 2003 şi spune că scopul acestuia nu-l reprezintă neaparat promovarea bărbaţilor ci o mai bună informare a oamenilor despre Vatican
Fotografiile sunt luate de obicei pe strada in timpul Saptamanii Sfinte. De asemenea, Pierro calatoreste si in Sevilia pentru a surprinde preoti in timpul procesiunii dinainte de Paste.

“Pe majoritatea ii intalnesc pe strada si ii rog sa ma lase sa le fac o poza”, explica fotograful.
Preotii nu isi dau niciodata numele.

Preotii isi pastreaza secreta identitatea dar “majoritatea se lasa fotografiati fara probleme o data ce le spun motivul pentru care tiparesc calendarul”, a explicat fotograful.
“Da, este vorba despre barbati atragatori, dar la urma urmei este doar un produs, un mod pentru oameni de a se informa despre Vatican”
Pe ultimele pagini ale calendarului sunt incluse si informatii mai putin stiute despre Roma, ceea ce-i creste valoarea pentru turistii care viziteaza Cetatea Eterna.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here