Nokia Lumia 929, care ar putea fi cel mai important model de smartphone echipat cu Windows, ar putea fi lansat pe 21 noiembrie.

Deşi nu a fost încă dezvăluit de producător, Nokia Lumia 929 ar putea fi un telefon-cheie pentru evoluţia ulterioară a pieţei telefoanelor care rulează sub Windows. De ce ar fi mai important decât Nokia 1520, primul phablet cu Windows Phone şi primul care suportă GDR 3, ultimul update al sistemului, care permite celor de la Nokia să ofere aplicaţii asemănătoare cu cele de top pentru Android?

Răspunsul simplu: pentru că Nokia 1520 s-ar putea dovedi pur şi simplu prea mare pentru preferinţele multor consumatori. Faţă de cei 6 inci ai lui Lumia 1520, Nokia Lumia 929 va avea un ecran de doar 5 inci, ce va suporta o rezoluţie de 1920×1920, şi o densitate de 441 ppi, nemaintâlnită pe niciun smartphone echipat cu Windows Phone. Iar restul specificaţiilor sunt identice cu cele de pe Lumia 1520, incluzând camera de 20,7 megapixeli.
Or, date fiind toate acestea, Nokia Lumia 929 ar putea fi primul telefon cu Windows capabil să concureze direct Samsung Galaxy S4, LG G2 şi HTC One.

Când va fi lansat telefonul? Potrivit unei surse anonime pomenite de Phone Arena, producătorul finlandez cumpărat de Microsoft va dezvălui terminalul pe 21 noiembrie, odată cu tableta Nokia Lumia 2520.

Este posibil ca, cel puţin pentru piaţa americană, preţul pentru Nokia 929 să fie de doar 199 de dolari, cu un abonament de doi ani, dat fiind că producătorul mizează şi pe momentul Black Friday pentru impulsionarea vânzărilor.

Sursa: economica.net

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here