Astrele joaca si ele un rol important si iti imprima anumite trasaturi de comportament si caracter. Asadar, afla care sunt cele mai invidioase si barfitoare zodii si vezi daca te numeri printre ele:

Berbec
Femeia Berbec este foarte invidioasa pe cei din jur. Ea isi doreste mereu sa aiba mai mult si nu ii place sa existe termen de comparatie intrea ea si alte persoane, mai ales daca le considera inferioare. Totusi, nu ii place sa barfeasca fara rost si nu vrea sa arate ca ar fi invidioasa, pentru ca si-ar pata imaginea in societate.

Taur

Femeia nascuta in zodia Taur nu vrea sa iasa din zona ei de confort. Atat timp cat reuseste sa isi faca cateva placeri si sa se bucure de unele lucruri, ea este multumita de viata sa. Nu o intereseaza ce si cat au altii si nici nu obisnuieste sa barfeasca. O intereseaza doar acele lucruri care ii fac placere.

Gemeni
Femeia nascuta in aceasta zodie este de o parsivitate iesita din comun. Nu ii place sa vada ca altcineva o duce mai bine decat ea si intotdeauna isi va urmari interesele. Stie sa obtina ce isi doreste si este o adevarata vrajitoare a cuvintelor. Devine foarte repede invidioasa, iar barfa ii ocupa cea mai mare parte din timp.

Rac

Femeia Rac nu vrea bani sau avere si nici nu este invidioasa pe cei din jur. Ea isi doreste foarte mult o familie si vrea sa aiba parte de o viata linistita, tocmai de aceea se poate simti putin vinovata daca vede la altii ce nu poate avea ea. Barfa nu o caracterizeaza si nu este persoana care sa faca rau cuiva. Mai mult pe ele.ro

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here