Probabil ai auzit de mai multe ori expresia „am facut sex toata noaptea”, insa nu trebuie sa te ingrijorezi atunci cand auzi pe cineva vorbind despre acest lucru, pentru ca nu inseamna ca penetrarea propriu-zisa a avut loc pana dimineata, fara oprire. Ia in considerare ca in acest timp au avut loc diferite etape cum ar fi preludiul, jocurile sexuale si diverse tipuri de sex (oral, vaginal, anal), scrie divahair.ro.

Insa cat dureaza o partida de sex obisnuita, calculand de la momentul penetrarii vaginale si pana la cel in care partenerul tau ejaculeaza? Raspunsurile specialistilor te vor surprinde. Ei sunt de parere ca este normal ca penetrarea sa dureze intre 3-13 minute. Cercetatorul Eric Corty spera sa ii linisteasca cu aceste studii pe cei care se stresau crezand ca trebuie sa reziste cat mai mult in timpul unei partide de sex, pentru a-si satisface perechea.

Dr. Irwin Goldstein, editorul revistei medicale Journal of  Sexual Medicine, a realizat un studiu timp de patru saptamani, la care au participat 1500 de cupluri, din care a rezultat media generala a unui raport sexual obisnuit, si anume 7.3 minute. Psihologul Marianne Brandon a adaugat ca exista foarte multe mituri legate despre viata sexuala a celor din jur si ca oamenii nu ar trebui sa se gandeasca ca ceea ce fac ceilalti este mult mai excitant si interesant decat ce se intampla in propriul lor dormitor.

Nu intotdeauna trebuie sa te raportezi la cifre, pentru ca ceea ce conteaza cu adevarat este placerea pe care o simtiti in timpul actului sexual atat tu, cat si partenerul tau. In concluzie, nu ar mai trebui sa te preocupe in mod special cat dureaza o partida de sex, ci sa te bucuri cat mai mult de senzatiile simtite.

 

Distribuie:217000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here