Echipa CFR Cluj antrenată de Vasile Miriuţă a obţinut aseară prima victorie din 2014 în faţa celor de la Pandurii Târgu Jiu. Victoria feroviarilor a venit foarte târziu, în prelungiri. Golul cfriştilor a fost marcat de fundaşul italian  Piccolo, după o fază fixă.

Debutul meciului de la Târgu Jiu arăta o altă echipă a CFR-ului, nu doar ca alcătuire (Miriuță a făcut 5 schimbări față de meciul cu Universitatea) dar și ca atitudine, fotbalişti fiind mult mai motivaţi.

Probabil schimbare de atitudine a jucătorilor vine după schimbarea de atitudine a conducătorilor  de la Cluj. Paszkany a fost nevoit să umble la balanța din conturile fotbaliștilor pentru a primi licența pentru sezonul viitor, iar Miriuță spera ca acest lucru să-i aducă și primul succes pe banca feroviarilor şi chiar aşa s-a întâmplat.

Deşi la începutul meciului au dat impresia că vor face un meci foarte bun, jucătorii din Gruia s-au “stins” şi au făcut o primă repriză slabă, nereuşind să se apropie de poarta celor de la Pandurii.

Prima repriză s-a terminat la egalitate doar datorită lui Giusti sau a lui Felgueiras, care a scos în fața atacantului de la Pandurii, după ce acesta a rămas singur cu portarul CFR-ului.

Chiar dacă au făcut un meci slab, important pentru cei de la CFR este faptul că au reuşit să câştige pentru prima dată  în 2014 şi poate ca o coincidenţă sau nu, această primă victorie vine după ce o partea din salariile jucătorilor au fost plătite.

Marius Ghencea

Distribuie:24020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here