Toata lumea il stie pe Mugur Mihaescu, mai ales dupa rolurile interpretate in proiectul Vacanta Mare. Dar cine este si cum arata sotia lui, Rodica.

Mugur Mihaescu s-a nascut pe data de 2 iunie 1967 in Sadova, judetul Dolj. Artistul si-a inceput cariera in 1988 odata cu grupul de umor Vacanta Mare. Impreuna cu trupa a sustinut spectacole in diverse locuri din Romania si aveau sute de oameni la fiecare show.

Din 1999, Vacanta Mare a inceput sa faca emisiuni pentru Pro TV cu „Pastila Timpului”. Mai mult, Mugur Mihaescu a jucat in filmele „Garcea si Oltenii”, unde a avut 2 roluri , respectiv „Trei frati de belea”.

In anul 2010, Mugur Mihaescu a cumparat drepturile de administrare ale magazinului Muzica din Bucuresti, pentru suma de 1,7 milioane de euro si mai detine un restaurant in Centrul Vechi din Bucuresti.

Potrivit Wikipedia.org, in februarie 2010, Honorius Prigoana si Mugur Mihaescu au infiintat firma Rosal Development, prin intermediul careia ar fi realizat constructii civile si industriale in strainatate.

Cine este Rodica, sotia lui Mugur Mihaescu

Mugur Mihaescu si sotia lui se stiu din perioada liceului, au fost colegi de facultate si au devenit un cuplu abia dupa finalizarea studiilor. “Nu as fi crezut niciodata ca va fi ceva intre noi, dar s-a produs imposibilul. Iar casatoria a fost o continuare fericita”, a declarat la un moment dat actorul.

Rodica Mihaescu a devenit sotia lui Mugur in urma cu 24 de ani si este de profesie profesoara de informatica. Cei doi au impreuna o fata in varta de 22 de ani pe nume Ivona.

Fiica lor nu a dorit sa urmeze profesia tatalui ei si lucreaza intr-o agentie de turism din Londra, acolo unde a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bath din Somerset.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here