Doi cetateni romani au fost ucisi in atacurile teroriste de vineri seara din Paris, a anuntat sambata ministerul roman al Afacerilor Externe, care precizeaza ca ambasada Romaniei de la Paris „este in legatura cu familiile acestora si le va acorda asistenta consulara necesara”.

Potrivit România TV, Ciprian Calciu şi doi erau împreună de câţiva ani şi aveau un copil.

 

O româncă a fost rănită ușor aseară în atacurile jihadiștilor ISIS. Un atacator a tras mai multe focuri de mitralieră în mașina în care se afla.

„Eu locuiesc în Franța de câțiva ani, ieri am avut prieteni în vizită, ne duceam spre restaurant, în timp ce eram în mașină, toate patru, am auzit zgomote, păreau artificii. Ne-am apropiat, în stânga, în raza noastră vizuală era un bărbat cu o pușcă enormă, când a auzit motorul mașinii, s-a întors, s-a uitat la noi, am văzut în privirea lui că vrea să tragă în noi. În secunda aia a deschis focul, eu m-am aplecat, eram la volan, am avut noroc că mașina e puternică și am plecat, a continuat să tragă în noi, din fericire în afară doar patru cinci impacturi de gloanțe, doar pe sora mea a lovit-o la cap, din fericire e bine, acum nu e nicio problemă, am avut un noroc extraordinar. Patru impacturi de gloanțe au intrat și au ieșit prin mașină. Putem să ne considerăm incredibil de norocoase”, a povestit Laura, pentru Digi24.

Ea a spus că Ambasada României în Franța le-a contactat deja, iar medicii francezi le-au oferit ajutor.

„Sora mea e OK, două gloanțe au ricoșat în scalp, nu au penetrat, erau resturi de glonț extrase de medici. Starea ei e foarte bună, va putea pleca acasă când se deschid frontierele”, a mai spus Laura

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here