Rapid București nu are siguranța că va evolua în sezonul viitor în Liga 1, însă conducătorii echipei de sub Podul Grant se gândesc deja la ce transferuri au de făcut pentru a aduce echipa la un nivel înalt.

Cele mai mari probleme ale rapidiștilor sunt în atac, deoarece Daniel Niculae va pleca aproape sigur din Giulești. Din acest motiv, Florin Manea, fiul preşedintelui Nae Manea, s-a gândit la două transferuri care s-ar putea să-i ajute pe rapidiști. Cei doi jucători la care s-a gândit impresarul Florin Manea sunt jucătorii celor de la Dinamo.

Concret, Rapidul îi vrea pe doi tineri foarte apreciați de la Dinamo, Valentin Balint și Raphael Stănescu.

Cei doi jucători vor reveni în vară la Dinamo după expirarea împrumutului la Corona Brașov. Transferul la Rapid este foarte plauzibil deoarece cei doi jucători își doresc să joace constant, iar dacă la Dinamo nu li se va da această șansă, jucătorii și-ar dori să plece undeva unde să joace mai mult.

“Ei şi-ar dori să rămână la Dinamo, însă dacă nu li se va da posibilitatea să joace pentru echipa mare, atunci vor cere să fie lăsaţi să plece liberi de contract. Iar prima opţiune a lor este Rapidul”, au spus apropiaţi ai jucătorilor.

Despre transferul lui Rafi Stănescu la Rapid s-a vorbit și în iarnă dar din cauza situaţiei financiare incerte din Giuleşti, s-a decis că este mai bine ca acesta să continue să evolueze în Liga 1, chiar şi la o echipă modestă cum este Corona Braşov.

15 meciuri a jucat Balint în Liga 1, fără a marca gol, în timp ce Stănescu a marcat 2 goluri în 22 de meciuri.

Distribuie:26000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here