Urmatoarea generatie iPhone va fi lansata pe data de 8 septembrie, potrivit unor informatii aparute in Grecia. Stirea se leaga cu cele mai noi date publicate pe Internet via Vodafone Europa. Compania le-ar fi transmis angajatilor ca urmatorul iPhone va putea fi precomandat incepand cu data de 18 septembrie, si va ajunge in magazine incepand cu 25, scrie phonearena.com.

Toate acestea sunt informatii venite pe surse, asa ca e bine sa ne pastram o oarecare doza de scepticism, chiar daca planetele par sa se alinieze.

Urmatorul iPhone va avea camera principala de 12MP, potrivit datelor din piata. Ar fi prima data de la iPhone 4s cand Apple mareste numarul megapixelilor. iPhone 4s a venit cu o camera de 8MP, fata de 5MP la iPhone 4. Cel mai probabil, Sony este compania care produce camera foto de la urmatorul telefon Apple. S-ar parea ca aceasta va folosi un subpixel alb, care sa asigure realizarea unor poze de calitate in conditii de lumina putina.

E foarte posibil ca urmatorul smartphone al companiei din Cupertino sa foloseasca pentru carcasa aluminiu pentru avioane. In urma scandalului Bendgate, cu iPhone-uri care se pot indoi usor, s-ar parea ca cei de la Apple nu mai vor sa riste. Materialul este deja folosit la Apple Watch.

Potrivit unei alte informatii aparute acum in presa, Apple ar face o versiune de iPhone 7 mai mica, numita iPhone 7c.

loading…

Abonare
Distribuie:42000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here