Dintr-o fiță a snobilor corporatiști, Facebook-ul a devenit rapid unealta preferată a cocalarilor tradiționali. Sigur, cocalarii de pe Facebook sînt ceva mai scump îmbrăcați decît ăia pe care-i știm de pe site-urile clasice, dar, în principiu, cam tot hi5-ul s-a mutat cu succes pe FB.

 

Exhibiția e principala armă a cocalarului de Facebook. Sigur pe el și mîndru de modul în care își cheltuie banii, acesta își umple contul de zeci de poze în care, de obicei, ne demonstrează cum știe el să se distreze. Iată un top 5 al celor mai enervante tipuri de poze pe care sigur le veți găsi pe tot mai multe conturi, dacă aruncați o privire pe Facebook. Dacă vedeți vreuna la un prieten din lista voastră, dați-i remove fără milă. Căci acela, fiule, iaște un cocalar.

Locul 5 – poza cu acul kilometrajului mașinii arătînd o viteză mare (între 180 și 250 km/h)
Ce vrea cocalarul să ne transmită cu asta: că are (mă rog, i-a luat tac-su) mașină puternică, că e curajos și conduce bine.
Ce ne spune poza de fapt: că e un prost, că e un prost care are șanse mai mari să moară decît un prost obișnuit, că are pula mică.

Locul 4 – poza cu cocalarul în club de fițe consumînd alcool
Ce vrea cocalarul să ne transmită cu asta: că își permite să bea în locuri scumpe, că are prieteni, că apreciază muzica de calitate, că are haine lucioase.
Ce ne spune poza de fapt: că e un nătărău infect care bea whisky cu cola sau redbul, că are prieteni la fel de proști ca el, că apreciază muzica de căcat, că are haine lucioase.

Locul 3 – Poza cu un monument celebru pe fundal pe care perspectiva îl face să pară ținut în mînă sau de care cocalarul pare să se sprijine (mic upgrade la vechiul motiv cocălăresc cu soarele ținut în mînă la răsărit, la mare).
Ce vrea cocalarul să ne transmită cu asta: că-și permite să meargă în țări străine, că e creativ și are simțul umorului, că e un tip autoritar care, în general, deține controlul în orice situație și chiar minunile lumii moderne (ca aparatul foto, spre exemplu) îi sînt la îndemînă.
Ce ne spune poza de fapt: că și țăranii au voie în avion și pot ajunge în locuri frumoase, că și locurile frumoase pot da urît în poze, că cocalarii nu-și taie unghiile.

Locul 2 – Poza sexy (pițipoance only) în fuste mini (pozate eventual în oglinda de pe dulap) sau chiar în lenjerie intimă (alternativa mai rar întîlnită e poza cu cocalarul în maieu cu mușchii umflați de steroizi și sală)
Ce vrea pițipoanca să ne transmită cu asta: că e sexy, că se îmbracă provocator, că s-ar fute bine, dacă ai avea norocul să te accepte.
Ce ne spune poza de fapt: că e nasoală, că se îmbracă ca o curvă, că s-ar fute nașpa cu oricine, dacă ai proasta inspirație să o rogi.

Locul 1 – Poza cu cocalarul și prietenii lui practicînd sporturi de iarnă (Nu poate trage idiotul o bășină pe schiuri că trebuie să dea fuga la laptopul conectat la wireless și să posteze poze cu el bășindu-se pe schiuri. În curînd, se va inventa studioul foto de iarnă, special pentru cocalarii care nu au timp sau nu știu să schieze, dar pe care îi interesează doar pozele cu ei îmbrăcați în costum de schi pe o pîrtie).
Ce vrea cocalarul să ne transmită cu asta: că este un tip sportiv și cool, că îi place adrenalina, că nu e genul care merge la munte să se pulească cu țuică fiartă în cabană.
Ce ne spune poza de fapt: că nu se pricepe, de fapt, la absolut nici un sport adevărat, că e un impostor coclit, că nu mai sînt nici sporturile albe ce erau.

Ia, acum aruncați o privire pe niște conturi de Facebook și spuneți-mi cîți din primii 10 subiecți se încadrează în descriere. Ai în vedere faptul că, dacă ai mai mult de 6 prieteni cocalari din 10, asta te face și pe tine cocalar, chiar dacă nu ai poze care să te includă în nici una din tipologiile de mai sus.

Sursa

Abonare
Related Tags:Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here