Postul lui Costel Gâlcă la Steaua a devenit nesigur după ce Laurențiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Hilal. Presa a scris că Gâlcă ar putea fi înlocuit de Reghe din vară mai, informație ce a fost alimentată și de faptul că lui Gâlcă nu i-a fost propusă prelungirea contractului.

Pentru a continua și din vară în Ghencea Gâlcă trebuie să câştige toate cele trei competiţii. Anunţul a fost făcut chiar de Helmuth Duckadam.

“Dacă vom câştiga toate cele trei competiţii, nu se întoarce Reghecampf la Steaua. Dacă Gâlcă va câştiga doar campionatul şi nu şi Cupa Ligii sau Cupa României, rămâne la latitudinea patronului. Oricum e la latitudinea patronului. Dar eu zic că dacă Gâlcă va câştiga toate cele trei trofee nu are cum să nu rămână”, a declarat Duckadam, la Digi Sport.

Gâlcă s-a plâns după meciul cu Rapid că Arlauskis şi Prepeliţă au fost excluşi din lot de Gigi Becali, pentru că nu doresc să semneze prelungirea contractului. ”S-au simţit absenţele lui Prepeliţă şi Arlauskis. Erau titulari. E decizia patronului, nu puteam face nimic. Era bine dacă ştiam de mai mult timp (…)”, a declarat Gâlcă.

AbonareDistribuie:0110

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here