Un material video filmat de catre un locuitor al orasului Cluj-Napoca a starnit revolta internautilor de pe reteaua de socializare Facebook.

Conform celui care a postat materialul video de mai jos un mafiot colecteaza banii a doi copii care vand ghiocei pe strada Memorandumului din centrul orasului Cluj. In fiecare seara in jurul orei 22 un individ mai in varsta aduna banii de la copiii care au stat in frig, probabil nemancati toata ziua, ca sa vanda florile. Daca acestia nu isi indeplinesc norma de vanzari acestia sunt pedepsiti fizic.

Post by Vlad Pop.

Intrebat daca este normal cum procedeaza acesta a raspuns cu o aroganta de nedescris ca foloseste banii pe Facebook.

Cu privinta la acest caz, redactie criminalitate.ro a depus o sesizare la Directia Generala de Asistenta Sociala si Proctectie a Copilului Cluj (DGASPC) la care a primit urmatorul raspuns.

Referitor la sesizarea dvs. inregistrata la sediul DGASPC Cluj cu nr. 3377/05.02.2015 prin care ne semnalizati situatia a doi copii minori care sunt „pusi sa vanda ghiocei si (…) sunt folositi de sclavi de un barbat”, va comunicam urmatoarele:

Am luat in evidenta acest caz si impreuna cu autoritatile locale (Primaria Cluj, Politie) vom realiza demersuri in scopul identificarii persoanelor (copii, adulti) implicate in situatia prezentata.

Va vom comunica ulterior rezultatul demersurilor efectuate.

Detaliat despre acest caz puteti citi AICI.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here