Femeile pot fi obsedate de bani sau pot fi nişte idealiste convinse şi numai astrele ştiu cum să le deosebeşti. Vezi cât de materialiste sunt femeile în funcţie de zodie.

Berbec

Femeia berbec nu este deloc mazerialistă, deoarece ea caută mereu tot ce-i mai bun în oameni, aşteptându-se la ce-i mai rău. Idealistă şi sinceră, ea nu are nevoie de bunuri materiale ca să fie fericită, sau dacă le are, acest lucru se datorează muncii şi ambiţiei ei de berbec.

Taur

Femeia taur este destul de materialistă, deoarece se aşteaptă mereu să primească daruri scumpe. Dacă îi cumperi un parfum de firmă, ai în palmă inima ei. Pur şi simplu nu rezistă să nu fie flatată şi copleşită cu atenţii.

Gemeni

Femeia gemeni este vanitoasă şi obsedată de propriul aspect, deci este cumva normal să fie şi materialistă. Ea are nevoie de bani ca să arate mereu bine şi nu ar ieşi niciodată la întâlnire cu un şomer, pentru că vrea să fie răsfăţată.

Rac

Femeia rac este doar zgârcită, nu materialistă neapărat. Ea mereu vrea să aibă bani, dar nu ţinteşte întotdeauna destul de sus ca să-i şi obţină. Are o părere despre bărbaţii cu bani şi despre cum ar trebui să cucerească unul, dar este prea timidă sau temătoare ca să încerce efectiv să facă asta în realitate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here