Primim aproape zilnic intrebarea asta: “Cati bani se castiga din videochat?“. Prin mail, pe blog, la telefon sau pe chat. De obicei raspundem oferind un minim, un maxim si o medie. Mai explicam si ca exista o perioada de acomodare de 1-3 saptamani in care s-ar putea ca veniturile sa fie mai mici, dar acomodarea e normala in orice job. Si oricum “mai mici” in videochat inseamna peste salariul mediu pe economie.

Multe posibile modele privesc sumele reale oferite de noi cu neincredere. “Asa mult se castiga?”, “Dar sigur nu trebuie sa fac sex, da?”, “Si ce fac fetele care castiga atatia bani?” sunt doar unele din “mirarile” lor.

Ne-am gandit sa oferim cateva exemple reale despre cati bani castiga din videochat modelele Studio 20 (ca asta stim sigur). Este adevarat, noi ca studio suntem pozitionati in zona profesionala, cu program full time (40 de ore online pe saptamana), cu o echipa de suport semnificativa, experimentata si motivata, cu programe de trainig si promovare intensiva, dar mai ales pe nisa “glamour girls” – adica undeva intre adult si non-adult, sa-i spunem “softcore”.

Am ales 3 exemple si, din motive de confidentialitate, am exclus numele modelelor in cauza, folosind doar initiala. Imaginile sunt preluate dintr-un site public si independent, LiveJasminer.com, pentru a evita orice dubii asupra autenticitatii lor.

1. A este un model care a inceput prima oara sa lucreze in videochat la Studio 20, in luna martie 2014. La angajare avea 3 mari dezavantaje: engleza la nivel sub-mediu, experienta zero cu calculatoarele (nu reusea nici sa deschida un browser) si ceva complexe pentru forme un pic mai generoase. Avea si 3 mari avantaje: ambitia, ambitia si ambitia 

Rosu este timpul in privat, deci cel care aduce bani. Si in cazul lui A el a crescut de la un normal sub 10% in prima luna pana la 50% dupa numai 5 luni. In august a scazut usor pentru ca am decis de comun acord cresterea tarifului pe minut de privat de la 1,99 USD la 2,49 USD, dar incasarile per total au crescut. Pentru amatorii de calcule, cele aproximativ 105 ore de privat din ultimele luni inseamna ca A castiga 105 (ore) x 60 (minute pe ora) x 1,99 x 55% (media procentului platit de Jasmin, in crestere intre 30% si 60% pe Jasmin) x 50% (comisionul modelului la Studio 20) = 3.448 USD. Aici se mai adauga tips, premii de concurs si ajungem la o medie a castigurilor lunare de peste 4.000 USD.

2. Z este un model cu peste un an experienta, dar si ea a inceput la Studio 20 prima oara. Z venea cu avantaje majore: limba engleza cursiva, ochi superbi, cultura generala. Dupa un an 2013 in care a avut incasari modeste,  intrucat mergea pe principiul “sa nu ma agit prea mult, imi ajunge si atat“, Z s-a hotarat sa isi cumpere casa ei. Urmarea?

Nu doar ca a crescut media lunara a privaturilor de la 40% la 60-70% si timpul petrecut in privat pana la peste 150 de ore lunar!!!, dar Z a avut si 2 cresteri succesive de tarif pana la 2,99 USD/minut. Calculati voi, noi va spunem ca Z este modelul numarul 1 astazi la Studio 20, cu venituri lunare de peste 10.000 USD. Si da, locuieste de peste o luna in casa ei noua, dar nu cred ca va mai reveni vreodata la “merge si asa“.

3. K a inceput la jumatatea lui martie, deci acum 5 luni si tot pentru prima oara la Studio 20. Ne-a uimit pe toti si ne-a facut sa fim siguri de succesul ei atunci cand, dupa numai o saptamana, a venit si ne-a spus “Eu vreau sa invat mai mult, vreau sa fac jobul asta cat mai bine, e felul meu sa fiu perfectionista. Spuneti-mi ce face un model de top!“. Si asta a facut, cu o constanta uimitoare, a invatat si a aplicat zi de zi tot ce invata. Este probabil cea mai cursiva si constanta crestere pe care am vazut-o vreodata la un model. K castiga acum 2.500 – 3.000$ lunar si suntem siguri ca nu se va opri aici, pana in finalul anului va fi cu siguranta un model de top, cu incasari peste 5.000$, asa cum si-a propus inca din prima zi.

Evident, nu totul este roz in videochat si nici la Studio 20 nu ploua cu hartii de 100$. Pentru performanta si castigurile lor, colegele prezentate mai sus sacrifica timp liber, distractii si familie. Dar recompensele sunt pe masura, viitorul lor va fi diferit de al fetelor care stau la soare si, in aceleasi 6 luni in care ele au reusit, alte modele care aveau calitati initiale mult mai potrivite, atat ca look cat si ca nivel de limba engleza, au renuntat dupa cateva saptamani sau luni in care au ramas cu incasarile undeva la maxim 1.000 – 1.500$ lunar.

 

Abonare
Distribuie:8000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here