În urmă cu aproximativ un an, Cătălin Botezatu trecea printr-o perioadă extrem de grea. A suferit mai multe intervenţii chirurgicale, în Turcia, după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon. Designerul a trecut prin mai multe schimbări, incluzând şi cele fizice.Recent, Cătălin Botezatu a fost fotografiat de paparazzii Tacataca, pe străzile din Bucureşti, în timp ce îşi parca bolidul de lux. Juratul de la “Bravo, ai stil!” arată foarte bine şi se bucură în continuare de viaţă.

“Acum mă simt bine. Am mai luat vrei 4 kg pentru că slăbisem foarte tare. E adevărat că am trecut pe lângă doamna cu coasa. Asta a fost încercarea mea de la Dumnezeu. Am avut credință și am găsit puterea să merg mai departe. Mai am multe de făcut în viața asta”, declara Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, despre marele său REGRET
Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai importanți designeri ai României, însă avea un alt vis în tinerețe. Juratul de la “Bravo, ai stil!” își dorea să devină actor.

Cătălin Botezatu s-a pregătit cu marele Florin Piersic pentru admiterea la Teatru. Chiar dacă nu a intrat la facultate, tot răul spre bine, căci și-a croit un drum de succes în lumea modei.
“Examenul l-am picat undeva al doilea, al treilea sub linia admișilor. După primul an, m-am apucat de meditații și vreo trei ani la rând am tot încercat să fiu admis la Actorie. M-am pregătit cu Florin Piersic. După mulți ani, când lucrurile s-au mai aranjat, Dem Rădulescu mi-a zis să vin că erau mai multe locuri disponibile la Actorie și că mă pot lua, că nu se mai intră pe pile.

Citește și:  Cea mai puternică rugăciune de seară. Are efect imediat dacă o rostești înainte de culcare

Am refuzat, pentru că în acel moment nu mai voiam eu. Mi-am dat seama că viața de actor este una foarte frumoasă, dar în același timp grea, nu era plătită deloc bine. În România, actorul nu prea este respectat, și atunci am zis “pas”. Dar m-am chinuit să fiu admis la Actorie”, a povestit Cătălin Botezatu scrie romaniatv.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here