Iată cum a apărut Oana Roman la piscină, după ce s-a lăudat că a slăbit foarte mult. La vederea fotografiei, fanii au rămas șocați.

Oana Roman vorbește de ceva timp numai de diete, kilograme în plus și mărimi diferite la haine. Da, exact, vedeta a slăbi și, bineînțeles, că se laudă cu acest lucru.
Ei bine, după ce kilogramele au dispărut și vara a venit, Oana a decis că este momentul să își facă apariția și la o piscină de fițe din Capitală. După vacanțele de la malul mării, vedeta și-a luat fiica și soțul, crema și ochelarii de soare și a profitat din plin de această zi minunată.

Cum a apărut Oana Roman la piscină, după ce s-a lăudat că a slăbit foarte mult
Cum toată lumea era foarte curioasă de felul în care arată acum Oana, după ce a dat multe kilograme jos, vedeta le-a satisfăcut și această curiozitate fanilor.

Ce-i drept, soția lui Elisei a ales un costum de baie negru, dintr-o piesă, dar s-a și acoperit cu o eșarfă în zona abdomenului, semn că încă nu este foarte mulțumită de felul în care arată, iar transformarea sa continuă.
Chiar și așa, Oana Roman a pozat fără inhibiții și a profitat de razele soarelui pentru ca pielea ei albă să capete un bronz perfect.

Noi apreciem transformarea și curajul vedetei noastre și așteptăm cu nerăbdare ca vedeta să ajungă la siluetă la care visează.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here