Un bărbat din Dorohoi a murit după o banală vizită la biserică. Botoşăneanul a luat foc de la nişte lumânări aprinse. S-a dus la doctor abia după două săptămâni găsindu-şi sfârşitul  pe un pat de spital.

Un bărbat de 68 de ani din municipiul Dorohoi a murit la spitalul din localitate, din cauza unor arsuri severe pe corp. Moartea fiind considerată suspectă, poliţia a intrat pe fir şi a demarat o anchetă.

Se pare că arsurile, destul de grave au fost suferite de bărbat în urmă cu o lună de zile, la sfârşitul lui august în urma unei vizite la biserică., informează Adevarul. În lăcaşul de cult, spune „opinia de dorohoi” cămaşa i s-a aprins de la o lumânare. Hainele bărbatului au luat foc cu repeziciune.

Bătrânul a reuşit să se dezbrace şi să scape pe moment cu viaţă. Deşi suferise arsuri grave nu s-a dus la spital. A mers acasă şi a suferit o lună de zile. Abia în luna septembrie a cerut ajutorul medicilor. A fost luat de acasă cu o ambulanţă şi internat. Din cauza infecţiei şi a arsurilor, bărbatul a decedat la finalul săptămânii trecute.
 
Moarte suspectă

Poliţiştii au clasificat decesul, drept moarte suspectă, spune ”Opinia de Dorohoi” şi urmează să se facă anchete suplimentare, mai ales că singura mărturie provine de la concubina dorohoianului, care a relatat ce-i povestise bătrânul la întoarcerea de la biserică.

Intra in discutie

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here