Sheryl Sandberg, CEO al retelei de socializare, a dorit sa dezminta acuzatiile din media internationala, cele mai multe legate de intimitate.

Succesul inseamna si critici, iar Facebook a experimentat asta foarte des in ultima vreme. Atat de des incat Sheryl Sandberg, CEO al companiei, a trebuit sa iasa in fata cu lamuriri.

Astfel, intr-o emisiune difuzata de unul dintre posturile companiei publice de radio si televiziune din Marea Britanie, Sandberg a tinut sa sublinieze faptul ca Facebook nu divulga datele utilizatorilor agentiilor de publicitate chiar daca reclamele care apar in pagina sunt personalizate in functie de ceea ce prefera acesti utilizatori.

Oficialul retelei de socializare sustine ca publicitatea foloseste tehnica numita “hashing”, ceea ce inseamna ca un utilizator de 18 ani care locuieste in Cluj si citeste in fiecare zi postarile de pe yoda.ro s-ar traduce prin codul “193fzkol66543kii”. Acest cod ajunge la publicitari, acestia stiind ce publicitate sa-i “trimita” utilizatorului chiar daca nu-i stie datele.

Distribuie:1000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here