Una dintre plangerile barbatilor, mai ales ale celor in relatii de lunga durata, este ca partenerele lor nu mai au chef de sex ca la inceput. Pana una alta, daca este aceeasi rutina, nici nu-i de mirare. Exista insa moduri prin care o femeie poate fi determinata sa-si doreasca mai mult sex.

Locul unde incepe placerea

Placerea incepe de la nivelul pielii. De altfel, pielea femeii este un fel de cheie care-ti deschide toate celelalte usi ale placerii. In relatiile de lunga durata, preludiul scade ca timp sau chiar dispare. Cum femeia are nevoie de preludiu pentru a se excita corespunzator si sa se si lubrifieze, in timp ce barbatul mai poate sari peste acest pas, este de la sine inteles ca in momentul in care are loc penetrare, cei doi parteneri nu au acelasi nivel de excitare. Lipsa excitarii sau excitarea prea putin, in cazul femeii, determina in timp cresterea dezinteresului fata de sex. Asadar, pentru ca ea sa-si doreasca mai mult sex, are nevoie de mai multa atentie fizica inainte de sex, adica de preludiu, care sa nu se limiteze doar la sex oral, ci si la saruturi si la mangaieri pe tot corpul.

Atingerea

Atingerile sunt principalul declansator al placerii la femei, pentru ca, pana una alta, in timpul sexului, simtul tactil este cel mai solicitat. Cei care-si doresc ca partenerele sa ai apetitul sexual mai mare, pot incerca o tehnica folosita in timpul terapiilor sexuale. In timp ce ea sta intinsa in pat, cu ochii inchisi in mod obligatoriu, degetele lui sa curga usor pe tot corpul ei, de la par, la nas, la urechi, la coate, la pulpe, la genunchi, la acea alunita ignorata prea mult timp. Cu cat mangaierile dureaza mai mult, ea tinand ochii inchisi, cu atat simtul ei tactil se activeaza si mai mult, motiv pentru care va fi mult mai sensibila la alti factori de placere.

Mirosul

Corpul uman emana feromoni – este un fapt dovedit stiintific. Chiar daca nu ne putem da seama exact cum anume miros, in cuplu, partenerii reactioneaza la mirosul celuilalt, fara sa-si dea seama ca feromonii sunt de vina. Pe de alta parte, ceea ce mirosi prea des isi pierde, de fapt, mirosul. Asadar, nu strica putin parfum, dar nu neaparat apa de parfum. Inainte de a se baga in pat, barbatul poate face dus spalandu-se cu un gel care contine eucalipt sau mentol. Este un miros puternic, care se imbina placut cu mirosul propriu al corpului si, mai mult de atat, studiile au aratat ca in prezenta mentolului sau a eucaliptului creste circulatia sangelui la nivelul peretilor vaginali. Cu cat zona este mai irigata cu sange, cu atat femeia este mai sensibila la placere.

Sunetele

Destul de multi barbati nu se manifesta vocal in timpul sexului. Actioneaza ca “Mutulica” pus pe fapt mari. Ei bine, o femeie se simte cu adevarat bine in timp ce face dragoste daca observa ca partenerul ei este intr-adevar foarte excitat si pe punctul de a ajunge pe culmile placerii. Asadar, fara jena, fara restrictii, un barbat trebuie sa se exteriorizeze vocal, macar prin gemete. Pe de alta parte, pot fi folosite si cuvinte, asa-zisul “dirty talk”. Dar aici depinde la femeie la femeie. Unele sunt mai deschise la cuvinte, de regula, considerate obscene, in timp ce altele se inhiba la auzul lor, mai ales daca sunt rostite in timp ce fac dragoste.

Privitul

Pozitiile care nu permit observarea partenerului sunt excitante, dar nu suficiente. Cum sexul este o experienta fizica care este cu adevarat potentata de legatura intima ce are loc intre parteneri, este nevoie si de observarea celuilalt in timpul sexului. Cu alte cuvinte, o femeie are nevoie sa-si priveasca iubitul in timp ce face dragoste si sa se simt privita, si nu doar de la spate. In aceasta pozitie din urma, se prea poate ca ea sa se uite, de fapt, la praful de pe noptiera, dulapul de haine gandindu-se cu ce se imbraca maine, doar pentru ca privirea ei este ferita de cea a partenerului iar pozitia nu ii genereaza placere prea mare. Asadar, cei care obisnuiesc sa faca sex in pozitii care nu permit sa-si priveasca partenerele si sa se lase priviti, se prea poate sa se planga de faptul ca ele nu dau dovada de prea mult interes sexual. Este suficient sa incerce de doua-trei ori sa schimba pozitiile, sa o observe pur si simplu in timpul sexului pentru ca apetitul ei sa se deschida brusc pentru experiente sexuale mai dese.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here